Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Personvernerklæring (GDPR)



HVORDAN HOLMEN BETONG AS (HERETTER HB) SAMLER INN OG BRUKER PERSONOPPLYSNINGER OM DEG.

1.HVILKE PERSONOPPLYSNINGER INNHENTES OG BEHANDLES?

  • Navn
  • Adresse
  • E-post
  • Telefonnummer

2.HVORDAN INNHENTES INFORMASJONEN?

Relevant info oppgis av kunden for at avtale mellom kunden og HB skal kunne oppfylles.

3.FORMÅLET MED INGFORMASJONEN SOM INNHENTES:

Å kunne levere tilbud og produktinformasjon og eventuelt vareleveranser.

Videre kunne fakturere kunder for hentet/leverte varer.

4.OPPBEVARING

Kundeinformasjonen lagres i et egenutviklet faktureringsprogram på lokal server.

Programmet har adgangskontroll.

5.RETTIGHETER

Som kunde av HB har du rett til å kreve innsyn i personopplysninger vi behandler om deg

og hvordan de behandles.

Du kan kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykke tilbake.

Dersom du mener HB ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten.

Klagen sendes datatilsynet,kontaktinformasjon tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Kontaktinformasjon behandlingsansvarlig HB:

Stein Hugo Nilsen

tlf 90035501

steinhugo@holmenbetong.no



Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn